Rólunk

BOJKÓ ÜGYVÉDI IRODA

Az iroda 1997-es alapítása óta töretlenül segíti ügyfeleit jogaik érvényesítésében mind peres, mind peren kívüli eljárásokban. A Szent István körút patinás épülete és több, mint 40 munkatárssal rendelkező infrastruktúrája nyújt állandó székhelyet a magas színvonalú ügyvédi tevékenység végzéséhez mind a személyes, mind az online ügyintézés során.

Az Iroda tagjai

DR. BOJKÓ DÓRA LL.M.

ügyvéd, mediátor

1993-ban végzett a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Ezt követően kezdett el jogi előadóként biztosító társaságnál, majd ügyvédi irodában ügyvédjelöltként dolgozni. 1997-ben biztosítási, illetve külkereskedelmi szakjogászi minősítést (LL.M.) szerzett. 2011 óta a Magyar Kriminológiai Társaság tagja. A jogi szakvizsga letétele után alapította meg a Bojkó Ügyvédi Irodát, aminek azóta is irodavezető ügyvédje. 2013 óta szakvizsga cenzor gazdasági és polgári jogból. Többször volt választott bíró magyar és nemzetközi választott bíróságon egyaránt. Az Igazságügyi Minisztérium közvetítői névjegyzékébe felvett ügyvéd és a Budapesti Ügyvédi Kamara mediátora, valamint a pénzmosás/terrorizmus finanszírozásával kapcsolatos vizsgálója.

DR. CSONTOS LAURA LL.M.

ügyvéd, mediátor

2017-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, illetve a Georg-August-Universität Göttingen mester képzésén kitűnő minősítéssel. Ezt követően kezdett el ügyvédjelöltként dolgozni a Bojkó Ügyvédi Irodában, továbbá 2019-ben ösztöndíjas PhD hallgató lett az ELTE ÁJK Büntető Eljárásjogi és Büntetés-Végrehajtás Jogi Tanszékén. 2019 óta a Magyar Kriminológiai Társaság titkára. A jelölti évek alatt a Budapesti Ügyvédi Kamara Ügyvédjelölti Tagozat Elnökségének volt a tagja, majd elnöke és 2021-ben kitűnő minősítéssel tette le a jogi szakvizsgákat. 2022 óta a Bojkó Ügyvédi Iroda tagjaként folytatja az ügyvédi tevékenységét angolul és németül is.

TAPASZTALAT

25 év

ÜGYFÉL

128

VÁROS

28

ORSZÁG

5

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben jogi segítségre van szüksége.

april 2